Två nya slutrapporter från civilsamhället!

Slutrapporter från civilsamhället

AllAgeHub utvecklar en användardriven testbädd som stödjer kommuner och invånare att genomföra tester av välfärdsteknik på ett systematiskt sätt. Civilsamhällets tester syftar till att enskilda eller grupper av personer kan utvärdera om en produkt/tjänst är till nytta i deras eget liv samtidigt som erfarenheter kan spridas till andra som har liknande behov.

Nu kan du ta del av fler slutrapporter från civilsamhället. Du hittar slutrapporterna under presentationer och rapporter samt nedan.

Behov: Smärta i hela kroppen till följd av flera diagnoser. På en smärtskala 1-10 bedöms smärtan konstant till mellan 8-9. Smärtan leder bland annat till dålig sömn, energibrist och migrän. Behov av att minska smärta, sova bättre och därigenom få mer energi för att genomföra aktiviteter.

Lösning: Exopulse Mollii Suit från Ottobock

Behov: Behov av lösning för att hitta lugn och förebygga oro.

Lösning: inmuRELAX från GoesArt AB

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen