Ny slutrapport från Kungälv!

slutrapport_kungälv

Testbädden AllAgeHub syftade till att utveckla en användardriven testbädd under perioden 2020-2023. Under projektperioden erbjöd AllAgeHub inspiration samt stöd till kommunerna i Göteborgsregionen att på ett systematiskt sätt genomföra och utvärdera tester av välfärdsteknik inför eventuell senare implementering.

Under testbädden AllAgeHub (2020-2023) publicerades regelbundet slutrapporter www.allagehub.se och nedan test genomfördes inom ramen för projektperioden. Fler slutrapporter finner du under ”presentationer och rapporter”, under varje kommuns testsida alternativt genom att följa nedan länkar.

Kungälv

Behov: Anhöriga saknar lätta sätt att enkelt visuellt kunna kommunicera med sina närstående på vård- och omsorgsboende. Detta leder till känslor av otillräcklighet hos anhöriga, ökad stress hos omvårdnadspersonal och känsla av maktlöshet hos anhörigkonsulenter som möter de anhöriga.

 

Lösning som testats: Loopeli – app

Länk till slutrapporten

 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen