Nu är anmälan öppen till ett Webbinarium om AllAgeHub:s testprocess!

Futuristisk grafik med robothand

Ett par gånger per termin anordnar AllAgeHub webbinarier som är öppna för alla intresserade. Webbinarierna sker via Teams och har olika innehåll kopplat till välfärdsteknik och digitalisering.  Kallelse och länk skickas till de som anmält sig någon dag innan webbinariet.

5 juni kl. 9-10

I Testbädden AllAgeHub 2020-2023 deltog 13 kommuner i Göteborgsregionen i att ta fram en användardriven testprocess för tester av välfärdsteknik inom kommunala vård- och omsorgsverksamheter. Testprocessen finns nu öppen för alla att använda. På det här webbinariet berättar AllAgeHub om vad vi menar med en användardriven testprocess, hur modellen för behovsinventering ser ut och vilket stödmaterial som finns i processens olika delar.

Klicka här för att anmäla dig!

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen