Ny slutrapport från Göteborg!

Slutrapport-Goteborg

AllAgeHub syftar till att utveckla en användardriven testbädd och erbjuder inspiration samt stödjer kommunerna i Göteborgsregionen att på ett systematiskt sätt genomföra och utvärdera tester av välfärdsteknik inför eventuell senare implementering

Slutrapporter för avslutade test publiceras regelbundet på www.allagehub.se. Slutrapporterna finner du under ”presentationer och rapporter”, under varje kommuns testsida alternativt genom att följa nedan länkar.

Göteborg

Behov: Öka tryggheten och förkorta tiden det tar innan en brukare får hjälp samt minska stressen för personalen. På boendet så är det bara en person på varje avdelning under natten och detta ger en möjlighet till snabbar hjälp då systemet reagerar direkt när någon ramlar.

Lösning som testats: Radarsensor

Länk till slutrapport

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen