MiniExpo Kungälv – Ett uppskattat arrangemang!

robothand och mänsklig hand som möts

17 november arrangerades ett MiniExpo i Kungälv med fokus på välfärdsteknik. På mässan presenterade 14 företag teknik som syftar till att äldre ska kunna vara delaktiga, självständiga och trygga med bibehållen integritet.

 

Under de två timmar som MiniExpo ägde rum lockade mässan till sig över 110 besökare. Besökarna var blandad mix med personer från civilsamhället, personer i sin yrkesroll samt studerande.

Det lilla formatet ger möjlighet till fördjupade och givande samtal mellan besökare och företag. Utvärdering visar att en majoritet av besökarna upplevde att utställda produkter/tjänster var relevanta och att de fått ökad förståelse för vilka tekniska lösningar det finns som kan hjälpa äldre att exempelvis vara delaktiga, självständiga och trygga i vardagen.

Flera av företagen uttrycker värdet av konceptet MiniExpo och att det var en givande eftermiddag.

Håll utkik på AllAgeHubs hemsida för information om kommande MiniExpos!

Läs mer om MiniExpo här!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen