Matcharenan oktober 2022 – Matchades kommunernas behov med näringslivets välfärdstekniska lösningar?

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharena oktober genomfördes i samverkan med InnoMera, regional testbädd för välfärdsteknik i Örebro län. Totalt publicerades nio behov, fyra av behoven kom från kommuner i Göteborgsregionen och tre behov kom från kommuner i Örebro län.  Läs mer om behoven här: Matcharenan oktober 2022 – AllAgeHub

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 51 lösningar från 24 företag som kommunerna har fått ta del av. Några kommuner har påbörjat dialoger inför eventuell uppstart av test.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen