Interaktiv presentation om AllAgeHub

vinjettbild_3_PS

Genom en interaktiv presentation kan du nu ta del av AllAgeHubs arbete med välfärdsteknik i samverkan med olika aktörer. Här kan du bland annat ta del av en interaktiv berättelse, intervjuer med olika aktörer och höra hur de ser på värdet av AllAgeHubs arbete.

Med hjälp av Göteborgsregionens avdelning Utbildning (GRU) har AllAgeHub tagit fram interaktiv presentation som bygger på gamification där användaren kan göra aktiva val utifrån intresseområde.

I presentationen har du möjlighet att följa Sara och hur välfärdsteknik hjälpt henne i vardagen. Du kan bland annat välja att intervjua testledare i kommunerna, representanter från näringslivet och civilsamhälle samt ta del av hur AllAgeHub arbetar med tester av välfärdsteknik.

Tryck här för att komma till presentationen

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen