Utredningen om välfärdsteknik i äldreomsorgen publicerar sitt betänkande

Framtidens teknik i omsorgens tjänst

Utredningen om välfärdsteknik i äldreomsorgen är färdig och betänkandet är nu publicerat under namnet ”Framtidens teknik i omsorgens tjänst”.

Den 16 augusti 2018 gav regeringen en särskild utredare, Peter Larsson, i uppdrag att se över och lämna förslag på åtgärder som kan främja införandet av välfärdsteknik för ökad trygghet, stärkt självständighet och livskvalitet för äldre och avlastar personal och moderniserar verksamheten. I dag den 11 mars 2020 publiceras utredningens betänkande under namnet Framtidens teknik i omsorgens tjänst (SOU 2020:14).

Läs mer om utredningen och ladda ner betänkandet här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen