INSTÄLLT: GR direktsänder seminarium om utredningen Välfärdsteknik i äldreomsorgen

Äldre kvinna med virtual reality-glasögon på sig.

Seminariet är inställt

Den 16 mars kommer regeringens särskilde utredare, Peter Larsson, till Göteborgsregionen och presenterar utredningen Välfärdsteknik i äldreomsorgen (Dir. 2018:82). Seminariet är fullbokat, men GR går nu ut med att de kommer att direktsända presentationen via webben.

Sändningen påbörjas klockan 13.00 och pågår till 14.30.

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Scroll to Top