INSTÄLLT: GR direktsänder seminarium om utredningen Välfärdsteknik i äldreomsorgen

Äldre kvinna med virtual reality-glasögon på sig.

Seminariet är inställt

Den 16 mars kommer regeringens särskilde utredare, Peter Larsson, till Göteborgsregionen och presenterar utredningen Välfärdsteknik i äldreomsorgen (Dir. 2018:82). Seminariet är fullbokat, men GR går nu ut med att de kommer att direktsända presentationen via webben.

Sändningen påbörjas klockan 13.00 och pågår till 14.30.

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

Datum: Klockslag: Innehåll: 2022-09-22  Kl. 9.00-10.00 Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top