INSTÄLLT: GR direktsänder seminarium om utredningen Välfärdsteknik i äldreomsorgen

Äldre kvinna med virtual reality-glasögon på sig.

Seminariet är inställt

Den 16 mars kommer regeringens särskilde utredare, Peter Larsson, till Göteborgsregionen och presenterar utredningen Välfärdsteknik i äldreomsorgen (Dir. 2018:82). Seminariet är fullbokat, men GR går nu ut med att de kommer att direktsända presentationen via webben.

Sändningen påbörjas klockan 13.00 och pågår till 14.30.

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top