AllAgeHubs etableringsfas sträcks ut till och med juni 2020

allagehub_fortsattning

AllAgeHubs finansiärer Vinnova och VGR har nu båda ställt sig positiva att sträcka ut AllAgeHubs etableringsfas till halvårsskiftet 2020.

Redan i våras gav de deltagande kommunerna via GRs socialchefsnätverk tydligt stöd för att de gärna ser en fortsättning. Detta ger oss i AllAgeHub –teamet och alla parter i samverkansplattformen AllAgeHub lite mer tid till att både formulera innehåll och söka finansiering för en fortsättning. Vår konferens den 26/11 är ett utmärkt tillfälle för sådana samtal men vi planerar också en serie mer ämnesspecifika möten med intresserade parter i början av 2020.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Scroll to Top