AllAgeHubs etableringsfas sträcks ut till och med juni 2020

allagehub_fortsattning

AllAgeHubs finansiärer Vinnova och VGR har nu båda ställt sig positiva att sträcka ut AllAgeHubs etableringsfas till halvårsskiftet 2020.

Redan i våras gav de deltagande kommunerna via GRs socialchefsnätverk tydligt stöd för att de gärna ser en fortsättning. Detta ger oss i AllAgeHub –teamet och alla parter i samverkansplattformen AllAgeHub lite mer tid till att både formulera innehåll och söka finansiering för en fortsättning. Vår konferens den 26/11 är ett utmärkt tillfälle för sådana samtal men vi planerar också en serie mer ämnesspecifika möten med intresserade parter i början av 2020.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

Datum: Klockslag: Innehåll: 2022-09-22  Kl. 9.00-10.00 Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top