Nu bjuder vi in till öppet hus!

AllAgeHub bjuder in brukarorganisationerna till öppet hus!

Nu bjuder AllAgeHub bjuder in brukarorganisationerna till öppet hus i vår interaktiva miljö.

Är du nyfiken på välfärdsteknik och på AllAgeHubs interaktiva miljö? Den 11 november bjuder vi in brukarorganisationerna till Öppet hus i miljön på Chalmers Teknikpark. Vi i teamet kommer att finnas på plats för att svara på frågor och samtala om verksamheten.

AllAgeHubs interaktiva miljö i nuvarande form kommer att stänga vid årsskiftet och projektet arbetar nu med att hitta nya former för verksamheten.

Måndagen den 11 november
Klockan 10.00-15.00
Vi bjuder på fika.

Varmt välkomna!

Ladda ner inbjudan här.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top