Kungälv publicerar en ny slutrapport!

slutrapport_kungälv

AllAgeHub syftar till att utveckla en användardriven testbädd och erbjuder inspiration samt stödjer kommunerna i Göteborgsregionen att på ett systematiskt sätt genomföra och utvärdera tester av välfärdsteknik inför eventuell senare implementering

Slutrapporter för avslutade test publiceras regelbundet på www.allagehub.se. Slutrapporterna finner du under ”presentationer och rapporter”, under varje kommuns testsida alternativt genom att följa nedan länkar.

Kungälv

Behov:

  • Hyresgästerna utrycker en önskan om att kunna gå i skogen, resa, komma tillbaka till deras barndomshem eller stugan på ön. De önskar mer variation i vardagen och få uppleva det de älskade mest av allt att göra.
  • Medarbetare har svårt att möta hyresgästernas önskemål om ovan aktiviteter.
  • Medarbetare känner en viss osäkerhet kring ny teknik
  • Verksamheten har ett behov av att kunna hitta nya möjligheter för att möta hyresgästernas behov av meningsfulla aktiviteter, eventuellt med hjälp av ny teknik.

Lösning som testats: VR headset Oculus Quest 2, Meta Platforms

Länk till slutrapport

 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen