Slutrapporter från tester i civilsamhället

Slutrapport civilsamhället

AllAgeHub utvecklar en användardriven testbädd som stödjer kommuner och invånare att genomföra tester av välfärdsteknik på ett systematiskt sätt. Civilsamhällets tester syftar till att enskilda eller grupper av personer kan utvärdera om en produkt/tjänst är till nytta i deras eget liv samtidigt som erfarenheter kan spridas till andra som har liknande behov.

Nu kan du ta del av de första slutrapporterna från tester i civilsamhället. Du hittar slutrapporterna under presentationer och rapporter samt nedan. Två personer har testat varsin produkt i sina hem och sin vardag. Fler slutrapporter kommer att publiceras under våren.

Behov: Spasticitet i kroppen gör att det blir svårt att utföra vardagsaktiviteter självständigt. Det är även svårt att medverka när assistent eller anhöriga hjälper i olika moment. Upplever ibland smärta i baksida lår.  Behov av att bli mer avslappnad och mindre spastisk för att underlätta utförande av vardagsaktiviteter.

Lösning: Exopulse Mollii Suit från Ottobock

Länk till slutrapport

 

Behov: Behov av en lösning som kan hjälpa att slappna av och sova bättre på
nätterna.

Lösning: inmuRELAX från GoesArt AB

Länk till slutrapport

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen