God jul och gott nytt år!

God jul från AllAgeHub

Nu går 2020 mot sitt slut och alla vi på AllAgeHub går på en efterlängtad ledighet över jul och nyår. Under ett år som inte liknat något annat har vi startat upp vårt nya projekt ”Testbädden AllAgeHub” och vi är så glada och tacksamma över samarbetet med alla våra fantastiska samarbetspartners som gjort det möjligt. Därför vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

Datum: Klockslag: Innehåll: 2022-09-22  Kl. 9.00-10.00 Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top