Innovation på Kaggeledsbacken

My teknik för självständighet hos Kaggeledsbackens BmSS

Se AllAgeHubs nyproducerade film om den innovations- och utvecklingsprocess som genomfördes på Kaggeledsbackens BmSS under hösten 2019 och våren 2020. Processen genomfördes inom ramen för AllAgeHub och i filmen intervjuas några av dem som medverkat i processen.

OBS! Filmen är textad och du slår på textning genom att i filmspelaren klicka på symbolen för textning. På bilden här inunder har vi ringat in symbolen för att slå på/stänga av textningen.

Bild som visar vilken knapp man ska trycka på för att slå på textningen

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top