Höstens första nyhetsbrev från AllAgeHub ute!

Puff för AllAgeHubs nyhetsbrev

Nu finns septemberutgåvan av vårt nyhetsbrev ute. Där finner du dels lite om vad som händer i projektet, men framför allt har vi i detta nummer fokuserat på omvärlden. Du hittar tips på fria utbildningar i ämnet Tillgänglig video, men också länkar till spännande artiklar.

Klicka här för att komma till vårt första nyhetsbrev för hösten.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

Datum: Klockslag: Innehåll: 2022-09-22  Kl. 9.00-10.00 Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top