Höstens första nyhetsbrev från AllAgeHub ute!

Puff för AllAgeHubs nyhetsbrev

Nu finns septemberutgåvan av vårt nyhetsbrev ute. Där finner du dels lite om vad som händer i projektet, men framför allt har vi i detta nummer fokuserat på omvärlden. Du hittar tips på fria utbildningar i ämnet Tillgänglig video, men också länkar till spännande artiklar.

Klicka här för att komma till vårt första nyhetsbrev för hösten.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Scroll to Top