Missa inte våra aktiviteter på Innovationsveckan 2020

AllAgeHubs logotyp samt skärmbild från Innovationsveckan.nu

Innovationsveckan är en plattform för alla som utvecklar offentlig sektor. Veckan arrangeras av SKR, Vinnova, Upphandlingsmyndigheten och DIGG och alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan. AllAgeHun deltog för första gången under 2019 och även i år är vi arrangörer/medarrangörer i flera olika aktiviteter under veckan.

AllAgeHub WebbExpo – en digital utställning av välfärdsteknik

Den 5 oktober, 12.00–13.30 bjuder vi in till en digital visning av vår WebbExpo – en digital utställning av välfärdsteknik.

Läs mer här.

Hur kan personer med intellektuell funktionsnedsättning lära sig och förstå AI?

Den 5 oktober klockan 15.00–15.45 arrangerar vi ett spännande seminarium om hur personer med intellektuell funktionsnedsättning via utbildningsinsatser kan få kunskap om och förståelse för AI och därmed kan involveras i beslut kring egen användning av AI-baserad teknik.

Läs mer här

Offentlig sektors digitalisering: Innovationens roll och förutsättningar

Den 7 oktober, kl 09.00–10.45 bjuder vi tillsammans med Göteborgs universitet och Swedish Center for Digital Innovation in till ett webbsänt seminarium om relationen mellan digitalisering och innovation i offentlig sektor.

Läs mer här

Testbäddar och innovationskraft i världsklass – hur gör vi för att inte bli omsprungna?

Välkommen till ett webbinarium som visar upp en bredd av testbäddar och en namnkunnig paneldebatt som diskuterar Sveriges och Europas utveckling av testbäddar som verktyg för stärkt innovationskraft.

Läs mer här

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen