Lansering av WebbExpo

Webbexpo_nyhet

Den 16 juni genomförde vi två korta videosända lanseringsseminarier om vår nya tjänst WebbExpo, en tjänst som kommit till för att inspirera och sprida kunskap om välfärdsteknik som finns tillgänglig eller snart kommer att göras tillgänglig på svenska marknaden.

 

 

WebbExpo är ett initiativ från AllAgeHub för att bidra till att fler får kännedom om välfärdsteknik och för att skapa en plattform för företag att kunna exponera sina produkter för användare. Bakgrunden till att vi startar WebbExpo är bland annat erfarenheter vi inhämtade via vår interaktiva miljö som stängde vid årsskiftet. Besökarna i den interaktiva miljön uppskattade möjligheterna att inspireras och lära sig om välfärdsteknik, men för många av AllAgeHubs medlemskommuner var det geografiska avstsåndet till miljön ett problem. Istället önskade man en virtuell variant som var tillgänglig via webben. WebbExpo är en satsning för att kunna nå fler och sidan vänder sig till den som är behov av välfärdsteknik, är anhörig eller personal inom vård- och omsorg, samt till den som utvecklar eller är leverantör av välfärdsteknik.

Varje seminarium var ca 30 minuter långt och delades upp i en kort presentation av webbtjänsten och därefter en frågestund där deltagarna kunde ställa frågor eller komma med förslag på förbättringar av tjänsten. Presentation av tjänsten spelades in och ligger nu publicerad som en kort film på WebbExpos hemsida.

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top