Nu finns konferensdokumentationen att ladda ner

Hämta vår konferensdokumentation

För alla er som var på AllAgeHub Summering & Framtid och för alla er som missade konferensen, finns nu äntligen en färdig konferensdokumentation att ladda ner.

På länken nedan finns konferensdokumentationen (inklusive posters från kommuninitiativen) att ladda ner i såväl hög- som lågupplöst PDF-fil. Det finns även möjlighet att ladda ner PDF-filer för varje enskild poster, samt PDF-versioner av ett flertal presentationer som gjordes under dagen.

Länk till konferenssidan. 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top