Nu finns konferensdokumentationen att ladda ner

Hämta vår konferensdokumentation

För alla er som var på AllAgeHub Summering & Framtid och för alla er som missade konferensen, finns nu äntligen en färdig konferensdokumentation att ladda ner.

På länken nedan finns konferensdokumentationen (inklusive posters från kommuninitiativen) att ladda ner i såväl hög- som lågupplöst PDF-fil. Det finns även möjlighet att ladda ner PDF-filer för varje enskild poster, samt PDF-versioner av ett flertal presentationer som gjordes under dagen.

Länk till konferenssidan. 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Nu kan du anmäla dig till vårens nätverksträffar!

Vårens nätverksträffar: 23 februari – kl. 9.00-10.00 Nka – Nationellt kompetenscentrum anhöriga berättar om nätverket för Digitalt anhörigstöd. Syftet med nätverket är bland annat att stärka digitalt anhörigstöd inom kommuner,

Rulla till toppen