AllAgeHub blickar framåt

AllAgeHub blickar framåt

Kalendern säger 2020 och här på AllAgeHub innebär det flera nyheter. Vi ser fram emot ett verksamhetsår där vi har samlat teamet i gemensamma lokaler hos GR och vi arbetar för fullt med att utveckla samverkansplattformen AllAgeHub inför framtiden.

Enligt socialchefernas önskemål söker vi nu finansiering för en utveckling av samverkansplattformen AllAgeHub och året startade upp med en planeringsdag där vi riktade blicken framåt. Vi arbetar samtidigt vidare med våra samverkansgrupper för att säkerställa att kunskap tillvaratas i utvecklingsarbetet framåt. Efter den treåriga uppstartsfasen är det dags att omsätta den kunskap vi inhämtat i ny verksamhet som ska främja välfärdsteknikens användning för att skapa ett mer tillgängligt och tryggt samhälle för alla människor.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Scroll to Top