Anmälan har öppnat!

AllAgeHub_konferens_26_november

Nu har anmälan öppnat till vår stora höstkonferens AllAgeHub Summering & Framtid. Bok din plats redan nu!

De tre år som gått sedan AllAgeHub startades har fyllts med innovation, kreativitet, inspiration och lärande. Nu är det dags för oss att summera uppstartsfasen och rikta blicken mot framtiden. Den 26 november samlar vi intresserade från alla samhälls­sektorer till vad vi tror blir en mycket spännande konferens där vi bjuds på en rad olika perspektiv på välfärdsteknik och tillgänglighet, vi redovisar pågående satsningar/projekt, samt tittar framåt på hur vi på bästa sätt skapar möjligheter för fortsatt utveckling inom välfärdsteknik och tillgängliga boendmiljöer.

Att delta i konferensen är kostnadsfritt, men man måste boka plats. Är du det minsta intresserad av välfärdsteknik och/eller tillgängliga boendemiljöer, då är AllAgeHub Summering & Framtid konferensen du inte vill missa i höst.

Läs mer här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen