Anmälan har öppnat!

AllAgeHub_konferens_26_november

Nu har anmälan öppnat till vår stora höstkonferens AllAgeHub Summering & Framtid. Bok din plats redan nu!

De tre år som gått sedan AllAgeHub startades har fyllts med innovation, kreativitet, inspiration och lärande. Nu är det dags för oss att summera uppstartsfasen och rikta blicken mot framtiden. Den 26 november samlar vi intresserade från alla samhälls­sektorer till vad vi tror blir en mycket spännande konferens där vi bjuds på en rad olika perspektiv på välfärdsteknik och tillgänglighet, vi redovisar pågående satsningar/projekt, samt tittar framåt på hur vi på bästa sätt skapar möjligheter för fortsatt utveckling inom välfärdsteknik och tillgängliga boendmiljöer.

Att delta i konferensen är kostnadsfritt, men man måste boka plats. Är du det minsta intresserad av välfärdsteknik och/eller tillgängliga boendemiljöer, då är AllAgeHub Summering & Framtid konferensen du inte vill missa i höst.

Läs mer här.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top