Förvaltarforum tipsar om hur lokaler kan göras mer tillgängliga

sa_gor_du_dina_lokaler_tillgangliga

Ett av Göteborgs stads ombud till AllAgeHub, Andreas Johansen, är experten som listar tips till fastighetsförvaltare om hur de kan göra sina lokaler mer tillgängliga.

Förvaltarforum är en mötesplats på webben för personer som arbetar med fastighetsförvaltning och fastighetsdrift. I en artikel från den 18 juni tipsar de sina läsare om hur de med enkla medel kan göra sina lokaler mer tillgängliga och till sin hjälp har de tagit Andreas Johansen, funktionsrättsexpert i Göteborgs stad, tillika ombud i AllAgeHub.

Läs mer här:

Så gör du dina lokaler mer tillgängliga

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top