Save the date 6-7 maj – Innovationslabb: Smarta framtida boenden

Save The Date Innovationslab

Boka in den 6:e och 7:e maj i era kalendrar redan nu, för då arrangeras ett nytt spännande innovationslab på temat Smarta framtida boenden. Arrangörer är Business Region Göteborg och Klimat 2030  tillsammans med ADA, All Age Hub och Göteborgs Stad.

Hur ska framtidens boende och kvarter se ut? Många aspekter av boendet är just nu under utveckling och förändring, och vi vill se hur vi kan boosta innovation kring dessa frågor. Vi kommer fokusera på målgrupperna yngre och äldre boende och har med oss representanter för dessa på plats. Dessutom kommer deltagarna att på slutet kunna pitcha sin idé för för en jury, med möjlighet till VGR och Almis:s utvecklingscheckar.

Labbet sker i Göteborg 6-7 maj.  Uppdaterad inbjudan med alla detaljer kommer i början av april.

Kontakta azadeh.kazemi@businessregion.se för mer info.

Business Region Göteborgs innovationslabb bygger på ett 360°-tänkande. Vi bjuder in näringsliv, akademi, förvaltningar och behovsägare, samt ser särskilt till att vi har kreatörer med – för att få med så många perspektiv som möjligt.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen