Ny intressant rapport från MFD

Ny rapport från MFD om digitalisering

Myndigheten för delaktighet (MFD) har i dagarna publicerat en ny rapport vid namn ”Från digital teknik till digitalisering”. Rapporten är en redovisning av ett regeringsuppdrag och fokus är digital teknik som ett verktyg för individens självbestämmande.

MFD har haft flera regeringsuppdrag om digital teknik och välfärdsteknik. Inriktningen och arbetet har förändrats genom åren från att ha fokuserat på digitalisering av specifika tjänster som trygghetslarm, till att ge ett bredare stöd till kommuner om digitalisering. I detta uppdrag har fokus varit på digital teknik som ett verktyg för individens självbestämmande. I uppdraget har MFD tagit fram ett metod- och kunskapsstöd, samverkat med andra myndigheter och spridit den kunskap som MFD har utvecklat genom sina regeringsuppdrag de senaste åren.

Läs mer om rapporten och ladda ner den här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen