Save the date! AllAgeHub-konferens den 26 november

Save-the-date

Boka in den 26 november i era kalendrar för då är det dags för AllAgeHub-konferens på Chalmers i Göteborg.

Den 26 november bjuder AllAgeHub in till en heldagskonferens med fokus på välfärdsteknik. Konferensen arrangeras Chalmers lokaler i Göteborg. I dagsläget kan vi inte gå ut med mer information men så snart vi har mer information att delge kommer detta att finnas på sidan https://www.allagehub.se/konferens2019/.

Med andra ord, strecka den 26 november i era kalendrar och håll koll på vår hemsida för mer information.

Ladda ner SaveTheDate-pdf

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Scroll to Top