Workshop: Världens mest hållbara hälso- och sjukvård 2030

Workshop-SSP_ny

Den 12 april bjuder Sahlgrenska Science Park in till en workshop på temat Världens mest hållbara hälso- och sjukvård 2030.

Sverige har en plats bland de främsta när det gäller hållbar hälso- och sjukvård sett utifrån ett globalt perspektiv. Men hittills har hållbarhet inom vården mest kretsat kring sådant som energiförbrukning, byggnader och hantering av miljöfarliga ämnen. För att fortsätta ligga i framkant och för att ha möjlighet att uppfinna och exportera hållbara lösningar inom vården behöver vi involvera Medtech och Life Science-branschen. Det är temat för den workshop som SSP nu bjuder in till. Tobias Nilsson chefsstrateg på VGR är med och pratar och ytterligare inspiration från CSR Väst och IUS innovation.

Läs mer om workshopen här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen