Lyckat föredrag vid MVTe-mässan

AAH på MVTe

AllAgeHub genomförde ett lyckat föredrag vid i årets MVTe-konferens den 22-23 januari på Kista-mässan. Teamet som var på plats bestod av Anna Haglund, Leif Sandsjö, Ulrica Björner samt Susanne Gustafsson (docent i arbetsterapi från får samarbetspartner AgeCap vid Göteborgs universitet).

MVTe eller Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa är en konferens och mässa om införandet av ny teknik inom kommunal vård och omsorg. Den kom till då Sveriges kommuner tidigare saknat en arena för välfärdsteknik där kommunernas frågor är i fokus. Mötesplatsen ger Sveriges kommuner möjlighet att dela erfarenheter, nätverka, träffa leverantörer och lära sig mer om välfärdsteknologi.

Vid AllAgeHubs seminarium presenterades hur projektet stödjer utmaningsdriven innovation bland de tolv deltagande kommunerna i Göteborgsregionen.  Seminariet innehöll även en presentation av AllAgeHubs interaktiva visningsmiljö plus en utvärdering av densamma. Avslutningsvis presenterades resultatet av ett pilotprojekt för brukardialog med personer med funktionsnedsättning. Trots att seminariet låg som sista punkt för dagen var det välbesökt och många besökare var nyfikna på och ville veta mer om AllAgeHub.

På denna sida kan ni hitta talarpresentationer från konferensen. https://mvte.se/talarpresentationer/

Se Kista-mässans egen presentation av mötesplatsen MVTe här nedan.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen