Nya projektledare!

Nya projektledare i AllAgeHub

Nu är det äntligen officiellt. AllAgeHub har värvat – inte en, utan två(!) – nya projektledare. Anna Haglund, planeringsledare från Göteborgsregionen och Leif Sandsjö, Docent i ergonomi vid Högskolan i Borås, axlar vardera 50% av rollen som projektledare för AllAgeHub.

Leif Sandsjö har varit involverad i AllAgeHub ända sedan förstudien innan projektet startade. Leif är docent i ergonomi och forskar vid Högskolan i Borås. Han har också varit involverad i flera av de idéutvecklingsprojekt som initierats inom ramen för AllAgeHub och blir en stark länk till akademin.

– Jag tycker det känns både spännande och roligt eftersom jag ser AllAgeHub som ett mycket värdefullt initiativ med stor potential att göra skillnad både för kommunernas verksamheter, äldre och ”funkisar” dvs personer med funktionsvariation. Men det är också ett ansvarsfyllt uppdrag eftersom vi under året måste hitta fortsatt finansiering så att AllAgeHub plattformen kan leva vidare.

Anna Haglund kom in som medarbetare i projektet i höstas för att stötta upp under en period med hög arbetsbelastning. Anna kommer närmast från jobbet som verksamhetsutvecklare och chef inom äldreomsorgen i Västra Göteborg. Genom sina erfarenheter kan hon tillföra mycket kunskap om praktisk implementering av välfärdsteknik inom kommunal verksamhet.

– Jag tycker liksom Leif att det känns som ett spännande och ansvarsfyllt uppdrag och att vi med våra olika bakgrunder kommer att komplettera varandra fint.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top