Resultatet av LEDA för smartare välfärd

leda-rapporterna

I början av februari förra året arrangerade vi ett seminarium där bland annat SKL var inbjudna och där de presenterade sitt program LEDA för smartare välfärd. Nu är programmet avslutat och SKL presenterar resultaten i två rapporter som finns att ladda ner på deras hemsida.

SKL initierade, i samarbete med Vinnova, förändringsledningsprogrammet för att vässa välfärden med digitaliseringen som hävstång. Målet var att identifiera, beskriva och sprida vad som möjliggör utveckling, och vad som kan stå i vägen. Kunskapen skulle baseras på erfarenheterna från ett antal medverkande kommuner som framgångsrikt digitaliserat sin verksamhet och på det sättet uppnått en tillgängligare, mer inkluderande och effektiv service till medborgarna.

Läs mer här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen