Implementering och ledning för en smartare välfärd – se livesändningen

liveseminarium_8-feb

Om du missade AllAgeHubs seminarium förra veckan där vi bjudit in företrädare från Göteborgs Stad och projektet CONNECT samt SKL och projektet LEDA för smartare välfärd som tog med oss på ett studiebesök i Mittköping, en digital kommun i framkant. Ja då kan du kolla på vår livesändning i efterhand.

Mittköping – en digital kommun i framkant

Mittköping är en metod för dig som bestämt sig – att du vill förändra, digitalisera och vill vara med och dela. Under ett år har tjugo kommuner deltagit i förändringsledningsprogrammet LEDA för smartare välfärd vars syfte är att öka hastighet, nytta och kvalitet i införandet av digitala lösningar. SKL har initierat programmet för att vässa välfärden med  digitaliseringen som hävstång, genom att identifiera, beskriva och sprida vad som möjliggör utveckling, och vad som kan stå i vägen. Maria presenterar resultatet och tar er med på studiebesök i Mittköping.

Föreläsare: Maria Gill, SKL, LEDA för smartare välfärd.

www.skl.se

 

CONNECT

Tio kommuner i Norden som är ledande inom välfärdsteknik har inom projekt CONNECT skapat en verktygslåda som gör det enklare att börja med eller fortsätta arbetet med välfärdsteknologi.
Målet är att verktygslådan ska hjälpa andra kommuner att nå framgång i sina projekt och maximera chanserna att möta morgondagens förväntningar rörande välfärdsteknologi.
Du får ta del av en 9-stegs process, från vision till nyttorealisering, metoder och goda exempel från deltagande kommuner.

Föreläsare: Elna Hansson och Åsa Wall från Göteborgs Stad.

www.nordicwelfare.org

 

Livesändning del 1

Livesändning del 2

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top