Innovationslabb med fokus Tillgänglighet

Hipsters reading a post it on a window in the office

All Age Hub, Tillväxtverket och Business Region Göteborgs kreatörsfrämjande verksamhet ADA arrangerar ett innovationslab med fokus på tillgänglighet. Arrangemanget vänder sig till företag som vill vara med om att utveckla framtidens lösningar.

Den 19:e och 20:e november arrangeras ett innovationslabb med fokus på tillgänglighet, riktat till företag som vill vara med att ta fram lösningar. Platsen är Lindholmen och Radisson Blu Riverside Hotel och frågorna vi ska jobba med handlar om att identifiera och arbeta med utmaningar inom såväl digital som fysisk tillgänglighet. Arbetsmetodiken i innovationslabbet kommer att ge dig som deltagare verktyg att jobba med innovation enligt ett servicedesignupplägg och som deltagare får du dessutom tillgång till en bred plattform av stadens förvaltningar, kreatörer, och experter från inom området.

Plats:
Radisson Blu Riverside Hotel, Lindholmspiren 4, Göteborg.

Tid:
19 november kl 13:00-16:00
20 november kl 09:00-16:00

Målgrupp:
Företag

Läs mer här och anmäl dig snarast. Antalet platser är begränsat!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Nu kan du anmäla dig till vårens nätverksträffar!

Vårens nätverksträffar: 23 februari – kl. 9.00-10.00 Nka – Nationellt kompetenscentrum anhöriga berättar om nätverket för Digitalt anhörigstöd. Syftet med nätverket är bland annat att stärka digitalt anhörigstöd inom kommuner,

Rulla till toppen