Bräcke diakoni belönas med pris

vad_ar_rattvisat

Bräcke diakoni som var en av utställarna på EXPO Välfärdsteknik har i dagarna belönats med utmärkelsen ”Årets bästa idéburna samhällsförbättrare” för sin app RättVisat. Priset delades ut av organisationen ”Famna – riksorganisationen för idéburen välfärd” i samband med organisationens höstkonferens i Falköping.

Läs mer på Famnas hemsida

Läs mer om RättVisat hos Bräcke Diakoni

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Nu kan du anmäla dig till vårens nätverksträffar!

Vårens nätverksträffar: 23 februari – kl. 9.00-10.00 Nka – Nationellt kompetenscentrum anhöriga berättar om nätverket för Digitalt anhörigstöd. Syftet med nätverket är bland annat att stärka digitalt anhörigstöd inom kommuner,

Rulla till toppen