Önskar du eller ditt företag ställa ut på mässan EXPO Välfärdsteknik 2018?

bild_inbjudan-utställare

INBJUDAN TILL UTSTÄLLARE: EXPO Välfärdsteknik är mässan där ni som företagare får en unik chans att möta chefer och medarbetare från tolv kommuner i Göteborgsregionen. AllAgeHub arrangerar mässan som i år har tema kommunikation och kognitivt stöd och hålls den 16 oktober på Gothenburg CoValley Open Lab i Mölndal.

AllAgeHub arrangerar den 16 oktober EXPO Välfärdsteknik för andra året i rad och vill bjuda in er företag att medverka som utställare. EXPO Välfärdsteknik 2018 har tema; kommunikation och kognitivt stöd.

I år kommer vi att ha större lokalytor med möjlighet till att ta emot både fler besökare men även fler utställare. Det kommer med andra ord finnas stora möjligheter för er som utställare att visa upp produkter och tjänster med välfärdstekniklösningar inom områdena kommunikation och kognitivt stöd mot en större samt riktad målgrupp.

Dagen kommer vara fördelad i två pass; förmiddag och eftermiddag. Grupper om cirka 10 personer i varje kommer guidas runt mellan er utställare som får en kort tid var att presentera er produkt/tjänst. Förra året deltog ca 250 chefer och medarbetare. Se filmen från EXPO Välfärdsteknik 2017.

När: Den 16 oktober 2018 klockan 09-16.
Plats: Gothenburg CoValley, Open Lab, Kråketorpsgatan 12, Mölndal. goco.se
Tema: Kommunikation och kognitivt stöd.
Målgrupp: Chefer och medarbetare i de 12 medverkande kommunerna inom AllAgeHub.

Kostnad: Cirka 5000 sek/utställare.

Intresseanmälan för utställare senast 17 augusti: bokning@allagehub.se
Skriv gärna EXPO Välfärdsteknik i ämnesraden.
Om många utställare inom samma område anmäls kommer lottning tillämpas.

För frågor: Ulrica Björner, ulrica.bjorner@allagehub.se

 

Ladda ner inbjudan utställare som PDF här

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top