Kommunikation och kognitivt stöd i fokus på EXPO Välfärdsteknik 2018

Bild_nyhet_EXPO_ny

För andra året i rad arrangerar AllAgeHub mässan EXPO Välfärdsteknik, i år med temat kommunikation och kognitivt stöd. Chefer och medarbetare i de 12 medverkande kommunerna välkomnas till Gothenburg CoValley Open Lab i Mölndal där mässan hålls den 16 oktober 2018.

EXPO Välfärdsteknik är mässan där du som chef eller medarbetare i de tolv AllAgeHub-kommunerna i Göteborgsregionen får en unik möjlighet att ta del av den senaste välfärdstekniken inom kommunikation och kognitivt stöd.

Den 16 oktober 2018 arrangeras EXPO Välfärdsteknik för andra året i rad och i år hålls mässan på Gothenburg CoValley i Mölndal med fokus på kommunikation och kognitivt stöd.

Ett antal företag deltar som utställare och visar upp sina produkter och tjänster. Inspiration och information behövs för att kunna implementera välfärdsteknik i kommunerna och EXPO Välfärdsteknik är tänkt att ge er chefer och medarbetare just det.

Dagen kommer vara fördelad i två pass; förmiddag och eftermiddag. Grupper om cirka 10 personer i varje guidas mellan utställarna som får en kort tid var att presentera sin produkt/tjänst. Därefter finns möjlighet för mingel och att besöka utställarna du finner intressanta.

Målgrupp: Chefer och medarbetare i de tolv medverkande kommunerna inom AllAgeHub. (Mässan är kostnadsfri)
När: Den 16 oktober 2018 klockan 9.00–16.00.
Var: Gothenburg CoValley, Open Lab, Kråketorpsgatan 12, Mölndal. (www.goco.se)

Anmälan

  • Förmiddag (klockan 9.00-12.00) – Fullbokad
  • Eftermiddag (klockan 13.00-16.00) – Fullbokad

Frågor rörande evenemang eller anmälan: info@allagehub.se

Ladda ner inbjudan som PDF

 

Är du eller önskar du medverka som utställare?
Här hittar du mer information >>

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen