Allt fler nöjda med digital service

ingen-bild-rosa

Kommuner, landsting och regioner har vänt trenden. Allt fler anser att sektorn lever upp till deras förväntningar på digital service. Det visar en undersökning från SKL.

– Det är ett trendbrott, och även om vi är på god väg är det fortfarande tre av fyra som tycker att vi inte lever upp till deras förväntningar, säger Jenny Birkestad, chef för SKL:s avdelning för digitalisering.
Läs mer på skl.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

2022-09-22    Kl 9.00-10.00      Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top