Innovationskonferens – fokus på digitaliseringens möjligheter och utmaningar inom vård och omsorg!

profilbild till hemsidan

Digitalisering inom vård och omsorg och framför allt teknik som integrerar artificiell intelligens skapar både möjligheter och utmaningar för dagens sjukvårdssystem. Den 21 september samlas forskare, studenter, företag och praktiker inom vård och omsorg på Högskolan i Halmstad för att diskutera framtidens vård och omsorg ur ett digitaliseringsperspektiv.

Konferensens kommer bland annat att lyfta fram Digga Halland och Vinnväxt – två högaktuella samverkansprojekt vars fokus är vård och omsorg och de digitala möjligheter och utmaningar som finns. Under dagen finns möjlighet att ta del av det senaste inom hälsoinnovation, med fokus på tillämpning av artificiell intelligens – både ur ett nationellt och ett internationellt perspektiv. Du kommer även att möta studenter som redan nu har det digitala perspektivet.

Vi kommer att berätta om hur Högskolan i Halmstad arbetar inom området, och om hur du och din organisation kan samarbeta med lärosätet inom både forskning och utbildning.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top