Kolla in RISE samlade fallstudier på tema välfärdsteknik och eHälsa

rise
RISE har samlat sina sammanställda fallstudier på tema välfärdsteknik och eHälsa under ett tak, på sin webbplats. Sajten uppdateras kontinuerligt.

På RISE webbplats hittar du fallstudier som RISE har sammanställt, som visar nyttoeffekter och lärdomar vid införande av digitala lösningar i olika verksamheter inom kommuner, landsting och privata utförare.

Till grund för arbetet med dessa fallstudier ligger intervjuer med beslutsfattare, chefer och tjänstemän inom kommun och landsting/region samt företag. RISE lägger kontinuerligt till nya fallstudier i en takt beroende på tillgång till fall att skriva om och du får gärna kontakta mona.jonsson@ri.se om du känner till något som borde studeras.

 

Besök RISE fallstudier välfärdsteknik och eHälsa

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen