Utbildning den 13 juni: Smarta verksamheter – automatisering

ai_illustration

En heldag om smarta verksamheter med fokus på automatisering. Samhället står inför stora utmaningar när det gäller det offentliga uppdraget. Med hjälp av smarta lösningar och nya arbetssätt finns det stora möjligheter att både möta dessa utmaningar, samtidigt som våra invånare kan erbjudas en bättre service.

Under dagen kommer du att få lära dig mer om vad det innebär att göra verksamheten smartare med hjälp automatisering och framförallt robotisering, där du får ta del av goda exempel, tips och råd samt får en bild av hur marknaden kan bidra till detta.

Dagen kommer även att erbjuda utrymme för samtal utifrån olika temagrupper där en ökad dialog och samarbete kan skapa förutsättningar för en ökad takt i digitaliseringens transformation.

När: Den 13 juni klockan 09.00-16.30.

Var: Göteborg (Exakt plats meddelas närmare på anmälningslänken nedan)

Målgrupp: Verksamhetschefer, enhetschefer, projektledare, verksamhetsutvecklare och andra som är intresserade av hur vi kan arbeta smartare med våra verksamhetsprocesser för våra invånare.

Anmälan på vastkom.se

Arrangeras av Göteborgsregione (GR) i samverkan med Västkom.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top