Seminarium: Spridningsmodell för innovationer i det offentliga

ingen-bild-bla

Måste varje offentlig verksamhet uppfinna nya metoder, tjänster och arbetssätt själv? Svaret är nej. Spridningslabbet skapar sätt att sprida innovationer från en kommun, myndighet eller vårdinstitution, till en annan.

I labbet överförs innovation i arbetssätt för socialtjänsten Angered, med stor effekt på försörjningsstöd och kostnader. Målet är en beprövad spridningsmodell och en digital flerstegsguide. Ta del av lärdomar och prova på några metoder.

Medverkande: Christina Y Karlsson, Angereds stadsdelsförvaltning; Leif Denti, Göteborgs Universitet och Martin Kreuger, Kreuger Media.

Var: Mässan Offentliga rummet på Svenska mässan Gothia Towers i Göteborg, lokal: G4.

När: 25 maj klockan 12:45-13:30.

Läs mer på offentligarummet.se

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Scroll to Top