Västmanland visar vägen för implementering av välfärdsteknik

implementering_valfardsteknik_

I förra veckan anslog regeringen 350 miljoner i vårbudgeten till ny teknik inom äldreomsorgen. Men hur lyckas man implementera tekniken?

Från beslut till framgångsrik användning kan vägen vara både lång och krokig. I samband med eHälsomötet Vitalis i Göteborg onsdagen den 25 april lanseras ”Vägledning för Implementering av Välfärdsteknik”, en publikation som Mats Rundkvist tagit fram på uppdrag av det västmanländska klustret Välfärd & Hälsa. Vägledningen samlar essensen i ämnet och innehåller mängder med fördjupningslänkar.

Mer information om Vägledningen hittar du här.

Lansering på Vitalis 25 april i Göteborg
En kortare presentation på mässgolvet ”Smarta hem och boenden” kl 9:40-10:40 och en längre inne på konferensen kl 13:00-15:00.
I bägge fallen är Agneta Aldor på SKL moderator. Där kommer också vägledningen att delas ut i tryckt format.
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top