Smarta hem och boenden på Vitalis 2018 – där finns vi

nyhet_vitalis_innan

Ses vi på Vitalis? Kom och besök oss under alla tre dagar ihop med Business Region Göteborg i monter B01:11 samt i utställningen Smarta hem och boenden där vi den 24 april presenterar kommande utmaningar på scen.

Den 24-26 april är det dags för Vitalis 2018, nordens största ehälsomöte, på Svenska Mässa i Göteborg. På Vitalis möts aktörer från kommuner, landsting, myndigheter, företag och akademi för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg.

Vill du träffa oss från AllAgeHub finns vi i vår samarbetspart BRG:s monter (B01:11) men även i utställningen Smarta hem och boenden under tema Kommunfokus där vi den 24 april klockan 15.00 presenterar kommande utmaningar på scen.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top