Smarta hem och boenden på Vitalis 2018 – där finns vi

nyhet_vitalis_innan

Ses vi på Vitalis? Kom och besök oss under alla tre dagar ihop med Business Region Göteborg i monter B01:11 samt i utställningen Smarta hem och boenden där vi den 24 april presenterar kommande utmaningar på scen.

Den 24-26 april är det dags för Vitalis 2018, nordens största ehälsomöte, på Svenska Mässa i Göteborg. På Vitalis möts aktörer från kommuner, landsting, myndigheter, företag och akademi för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg.

Vill du träffa oss från AllAgeHub finns vi i vår samarbetspart BRG:s monter (B01:11) men även i utställningen Smarta hem och boenden under tema Kommunfokus där vi den 24 april klockan 15.00 presenterar kommande utmaningar på scen.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen