Sigmas inspirationsdag – Ledarskap i digital förändring

header_inspirationsdag_gbg

Den digitala revolutionen ritar om kartan. I bransch efter bransch sker stora förändringar när nya affärsmodeller och ny teknik vinner mark. Det skapar fantastiska möjligheter för alla företag, leder till nya arbetssätt och öppnar upp för ett nytt ledarskap!

Inspirationsdagens huvudtalare har alla stor erfarenhet och passion för ledarskap i en tid av snabba digitala förändringar. Från inkubatorsverksamhet till retail och högteknologi.

Dessutom har du möjlighet att lyssna till spännande Breakouts med talare från flera olika framstående företag inom svenskt näringsliv, som generöst delar med sig av sina erfarenheter och beskriver de möjligheter som digitaliseringen skapar och hur du bäst undviker eventuella fallgroparna.

 

Mer info och anmälan

När: 27 april 2018 klockan 07:3013:30
Var: Lindholmen Science Park, Conference center
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top