Sigmas inspirationsdag – Ledarskap i digital förändring

header_inspirationsdag_gbg

Den digitala revolutionen ritar om kartan. I bransch efter bransch sker stora förändringar när nya affärsmodeller och ny teknik vinner mark. Det skapar fantastiska möjligheter för alla företag, leder till nya arbetssätt och öppnar upp för ett nytt ledarskap!

Inspirationsdagens huvudtalare har alla stor erfarenhet och passion för ledarskap i en tid av snabba digitala förändringar. Från inkubatorsverksamhet till retail och högteknologi.

Dessutom har du möjlighet att lyssna till spännande Breakouts med talare från flera olika framstående företag inom svenskt näringsliv, som generöst delar med sig av sina erfarenheter och beskriver de möjligheter som digitaliseringen skapar och hur du bäst undviker eventuella fallgroparna.

 

Mer info och anmälan

När: 27 april 2018 klockan 07:3013:30
Var: Lindholmen Science Park, Conference center
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen