Fail, våga, repeat! – En podcast från Idéslussen i Helsingborg

ingen-bild-rosa

Visionsfonden och Idéslussen gör en podcast ihop! De kallar den; Fail, våga, repeat!

Tommy Boije och Lovisa Snekkersten, förändringsledare på Stadsledningsförvaltningen Helsingborg leder podcasten. Än så länge har två avsnitt publicerats.

Avsnitt 1

Detta avsnitt handlar om gruppdynamik och mansnormer! Tusen tack till våra gäster Magnus Florin från Manupsweden och Jenny Lindros Nilsson från Tycho Braheskolan.


Avsnitt 2 

I detta avsnitt handlar det om “att bli vuxen” och normer, klokheter och tankar kopplat till detta. Vi sätter två fantastiska personer i baksätet på kommunbilen: Josefine Thorén som gör Visionsfonden-projektet “Livskunskap” och Andrea Wikhäll som testar en liknande idé genom samtal i gymnasieklasser kring tankar om att växa upp, välja, jobba osv.

Vi kör runt i Helsingborg och pratar om gemensamma beröringspunkter mellan de båda projekten och gräver djupare i detta intressanta ämne; vuxenhet och normer kopplat till detta.

 

Till podcasten

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top