Fail, våga, repeat! – En podcast från Idéslussen i Helsingborg

ingen-bild-rosa

Visionsfonden och Idéslussen gör en podcast ihop! De kallar den; Fail, våga, repeat!

Tommy Boije och Lovisa Snekkersten, förändringsledare på Stadsledningsförvaltningen Helsingborg leder podcasten. Än så länge har två avsnitt publicerats.

Avsnitt 1

Detta avsnitt handlar om gruppdynamik och mansnormer! Tusen tack till våra gäster Magnus Florin från Manupsweden och Jenny Lindros Nilsson från Tycho Braheskolan.


Avsnitt 2 

I detta avsnitt handlar det om “att bli vuxen” och normer, klokheter och tankar kopplat till detta. Vi sätter två fantastiska personer i baksätet på kommunbilen: Josefine Thorén som gör Visionsfonden-projektet “Livskunskap” och Andrea Wikhäll som testar en liknande idé genom samtal i gymnasieklasser kring tankar om att växa upp, välja, jobba osv.

Vi kör runt i Helsingborg och pratar om gemensamma beröringspunkter mellan de båda projekten och gräver djupare i detta intressanta ämne; vuxenhet och normer kopplat till detta.

 

Till podcasten

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top