Känner ni till Robotdalen?

header-halsa_0

Robotdalen är en katalysator för utveckling och implementering av nya idéer och lösningar inom robotteknik. De fokuserar på nya innovationer för industri, service samt hälsa, vård och omsorg.

Sverige står inför en stor demografisk utmaning. För landets hälso- och sjukvårdsorganisationer gäller det att bibehålla och vidareutveckla en högkvalitativ vård och omsorg. I nära samarbete med kommuner och landsting utvecklar och implementerar Robotdalen innovativa produkter och lösningar inom välfärdsteknologi. Detta medför att resurser används på ett effektivt sätt, samtidigt som användarnas livskvalitet och integritet ökar.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top