Känner ni till Robotdalen?

header-halsa_0

Robotdalen är en katalysator för utveckling och implementering av nya idéer och lösningar inom robotteknik. De fokuserar på nya innovationer för industri, service samt hälsa, vård och omsorg.

Sverige står inför en stor demografisk utmaning. För landets hälso- och sjukvårdsorganisationer gäller det att bibehålla och vidareutveckla en högkvalitativ vård och omsorg. I nära samarbete med kommuner och landsting utvecklar och implementerar Robotdalen innovativa produkter och lösningar inom välfärdsteknologi. Detta medför att resurser används på ett effektivt sätt, samtidigt som användarnas livskvalitet och integritet ökar.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Nu kan du anmäla dig till vårens nätverksträffar!

Vårens nätverksträffar: 23 februari – kl. 9.00-10.00 Nka – Nationellt kompetenscentrum anhöriga berättar om nätverket för Digitalt anhörigstöd. Syftet med nätverket är bland annat att stärka digitalt anhörigstöd inom kommuner,

Rulla till toppen