Spåna framtid med oss på Kommunikationskarnevalen den 8 maj

nyhet_kommunikationskarneval_innan

Den 7-8 maj arrangeras den västsvenska kommunikationskarnevalen i Göteborg med tema framtidens informations- och kommunikationssamhälle. AllAgeHub är på plats den 8 maj för att spåna framtid med besökarna, anmäl dig och häng med.

Med sikte på framtiden och nya spännande möjligheter till kommunikationsstöd drar den 18:e i raden av kommunikationskarnevaler igång på Clarion Hotel Post i Göteborg den 7-8 maj. Utvecklingen av digital teknik går allt fortare. Gränsen mellan verklighet och fiktion är på väg att suddas ut. Arrangemangets två huvudföreläsare, Bo Dahlbom och John Costello, ska ge nya kunskaper på årets tema. Och vi från AllAgeHub medverkar med ett seminarium den 8 maj kl. 12-13 där vi vill spåna  framtid med er besökare. Mer information och anmälan via länken nedan.

Spåna framtid med oss!

Hur kan samverkan främja innovation inom välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer? Vi kommer att berätta om uppbyggnaden av samverkansplattformen AllAgeHub, visa upp innovation i framtidens boende och du som deltagare bidrar med dina idéer på kommunikationslösningar så att alla människor, oavsett ålder och funktionsvariation, kan leva självständiga och trygga liv.

Karnevalens målgrupp: Årets karneval kommer ha två spår – ett för dig som arbetar med barn och unga vuxna med funktionsnedsättning och ett spår för dig som arbetar inom vården och som är intresserad av kommunikationsstöd.

Program 7-8 maj 

Mer information och anmälan

 

Arrangörer för den 18:e västsvenska kommunikationskarnevalen är:

  • Dalheimers hus – Social resursförvaltning i Göteborgs stad
  • Eldorado – Social resursförvaltning i Göteborgs stad 
  • DART- Sahlgrenska universitetssjukhuset. Ett kommunikations- och dataresurscenter för personer med funktionsnedsättning
  • Specialpedagogiska skolmyndigheten
  • ISAAC-Sverige.
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen