Ledare i Västerbotten lär sig digitalt förändringsarbete

ingen-bild-rosa

Nu satsar Skellefteå kommun tillsammans med Digitala Västerbotten på en utbildning för chefer och verksamhetsutvecklare som ska höja kompetensen att leda digital förändring.

Utbildningen kommer också genomföras i ledningsgrupperna i Västerbottens åtta inlandskommuner, Region 8.

Kommunerna i Västerbotten står inför en stor digital förändring. Möjligheterna är enormt stora och digitaliseringen är ett kraftfullt verktyg för att utveckla både servicen för medborgarna och välfärden. För att ta till vara på potentialen krävs det att ledarskapet kompetensutvecklas och ges goda förutsättningar att navigera rätt i det som för många är okänd mark.

Därför sätter Skellefteå kommun och Region Västerbotten, genom projektet Digitala Västerbotten, upp utbildningen “Att leda digital förändring” – en kurs som handlar ganska lite om teknik, men desto mer om människor och förändringsarbete.

 

Läs mer i nyheten från regionvasterbotten.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen