Utmaningsdriven innovation startar med workshops i höst

nyhet_workshops_ht2017 (2)

AllAgeHub tillsammans med pensionärs- och funktionshinderorganisationer samt de tolv GR-kommunerna kommer i höst identifiera de utmaningar inom välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer som de och slutanvändarna står inför.

Workshopparna är ett första steg i utvecklingen av innovationsprocessen inom AllAgeHub med målsättningen att starta utvecklingsprojekt där offentlig sektor, näringsliv, akademi och civilsamhälle samarbetar.

Är du kommunmedarbetare och vill veta mer om hur du kan påverka det framtida innovationsarbetet i AllAgeHub?
Kontakta din kommuns AllAgeHub-ombud. Kontaktuppgifter finns här.

Kontaktperson på AllAgeHub
Carolina Fornell, processledare innovation
carolina.fornell@allagehub.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

Datum: Klockslag: Innehåll: 2022-09-22  Kl. 9.00-10.00 Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top