Nu kan du anmäla dig till vårens första webbinarium!

Futuristisk grafik med robothand

Ett par gånger per termin anordnar AllAgeHub webbinarier som är öppna för alla intresserade. Webbinarierna sker via Teams och har olika innehåll kopplat till välfärdsteknik och digitalisering.  Kallelse och länk skickas till de som anmält sig någon dag innan webbinariet.

11 april kl. 9:00-10:00:

Doris Lydahl arbetar som lektor i vetenskapsteori och är forskare i teknik- och vetenskapsstudier. Doris har forskat om välfärdsteknik i äldreomsorgen och i slutet av 2023 publicerades rapporten ”Välfärdstekniken värden”. På webbinariet berättar Doris om de resultat som presenteras i rapporten.

Klicka här för att anmäla dig!

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen