Matcharenan oktober 2023 – Matchades kommunernas behov med näringslivets välfärdstekniska lösningar?

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

I oktober genomfördes AllAgeHub:s matcharena i samarbete med InnoMera, den regionala testbädden för välfärdsteknik i Örebro län. Totalt identifierades fyra behov, varav två kom från kommuner i Göteborgsregionen och två från kommuner i Örebro län.

Under en period av tre veckor hade företag möjlighet att anmäla produkter/tjänster som matchade kommunernas behovsformuleringar. Totalt inkom 14 lösningar från 13 företag. De inkomna lösningarna har skickats ut till kommunerna som nu genomför ett urval för att bestämma vilka företag som går vidare till dialog. Förhoppningsvis leder dialogerna fram till att ett test av välfärdsteknik kan starta upp.

Läs mer om behoven här!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen