Nu publiceras AllAgeHubs process för test av välfärdsteknik!

processen

 

En stor del i projektet testbädden AllAgeHub har varit att ta fram en testprocess för att kommuner ska kunna testa välfärdsteknik utifrån användarnas behov. Nu är processen publicerad och fler kommuner och verksamheter har nu möjlighet att ta del av materialet.

Under tre års tid har kommunerna i Göteborgsregionen gemensamt arbetat fram en slutgiltig version av en processmodell som avser test av välfärdsteknik. I början av projektet togs en första version av processen fram som sedan utifrån testledarnas erfarenheter och synpunkter reviderats till en andra och sedan en tredje slutgiltig version. Näringslivet har även inkommit med synpunkter avseende delprocessen ”matcharenan”.

Testprocessen innehåller olika steg för att testa välfärdsteknik,  mallar samt tillhörande stödmaterial.

Processen hittas på AllAgeHubs hemsida under menyraden välfärdsteknik samt länkas från startsidan. Du hittar även processen genom att följa nedan länk.

Klicka för att komma till testprocessen!

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen